Geprobeerd – De ervaring van Jet Skiën in Barcelona!

Of je nu een beginner of een expert bent, Barcelona Jet Ski geeft je de kans om een unieke ervaring op te doen op een van zijn waterscooters.
Eerlijk gezegd is het de enige plek waar je deze watersport kunt beoefenen in Barcelona, dus laat alles uit je handen vallen en ga ervoor! Het is een unieke ervaring en het is gegarandeerd een sensatie.

Barcelona Jet Ski is gevestigd bij het Port Forum, aan de oostzijde van Barcelona, vlakbij metrohalte ‘Maresme Forum’ (Lijn 4). Als je aankomt, word je verwelkomd door Henry; een gekwalificeerde leidinggevende die hier zijn eigen business runt.
Aangezien Henry een reisverslaafde is, spreekt hij vloeiend Engels, Frans en Spaans en zal hij je glimlachend verwelkomen en je alles willen uitleggen over zijn passie voor waterscooters.

Jetski Tours DSC02028
Jetskiën

Als je eenmaal je reddingsvest aan hebt, krijg je de kans om zelf de jet ski te besturen of om achter Henry of een andere leidinggevende aan te varen. Na een korte uitleg over hoe de waterscooter te besturen is, ben je klaar voor het avontuur!
Nadat je de haven hebt verlaten, is de trip echt sensationeel. De snelheid van de jet ski wordt bepaalde door de draaikolken in het water en je krijgt echt een gevoel van complete vrijheid en je zult vrijwel verzekerd zijn van een aantal magische momenten..

image TIP: Wilt u ook profiteren van 10% korting kijk dan gauw voor de Oh-Barcelona Kortingskaart {Wat is Dit?}

 

Even relaxen

Wanneer je even klaar bent met het ritje, kun je even relaxen en genieten van de rust van een zee bezaaid met jachten en zeilboten, en als je mazzel hebt, kun je ook nog een paar dolfijnen spotten!
Maar vrijwel zeker zul je kunnen genieten van spectaculaire uitzichten op de stad. Je kunt vanaf zee de Sagrada Família, de Torre Agbar, Mount Tibidabo en Montjuïc ontdekken en je hebt ook een mooi globaal uitzicht op Barcelona, op een manier die je alleen met deze ervaring zult krijgen.

DSC02021

Je kunt ook een picknick houden op de waterscooter en een beetje zwemmen, ver weg van de grote toeristenmassa, waar je van een relaxte tijd kan genieten samen met de leidinggevende. Je zult je plotseling voelen dat het tijd is om de jet ski weer op te pakken en je ritje weer te hervatten, verder de zee op. Om er het beste uit te halen kun je nog eens lekker gas geven voordat je weer terugkeert naar de haven.

Jet ski trips

Als je de rit met vrienden doet, kun je met zijn tweeën op de waterscooter, een kan op de heenweg besturen en de ander op de terugweg, zodat je allebei de ervaring hebt van hoe het is om een waterscooter te besturen
Barcelona Jet Ski organiseert trips voor maximaal 5 personen, 2 op elke scooter en één achter de leidinggevende.
Je kunt er ook voor kiezen om langere en unieke trips te maken, afhankelijk van waar je zin in hebt, en je kunt ook knie boarden en wake boarden!
Als je een avontuur vol geweldige ervaringen wel ziet zitten in Barcelona, mis dan vooral het jet skiën niet met Barcelona Jet Ski.

Carole

* Om de 10% korting van Oh-Barcelona te krijgen, laat dan alstublieft uw voucher van de Kortingskaart pakket zien dat gegeven is toen u uw accommodatie boekte. Algemene Voorwaarden